top of page

Atelier Delft

Wij zijn een conceptstore in Delft die staat voor creativiteit en kwaliteit. Graag creëren wij producten die precies passen bij de klant die het aanschaft. Ons team is veelzijdig en gefocust om nieuwe ontwikkelingen uit te proberen om elke dag meer te leren van ervaringen. Doordat wij een team hebben met verschillende talenten is er bij ons veel mogelijk. Wij ontwerpen diverse soorten kunstwerken. Zo kun je bij ons terecht voor onder andere trouwringen en trouwkaarten. Wij werken met verschillende soorten diamant en je kan bij ons terecht voor een edelsmid. Ook voor de trouwkaarten is ons bedrijf de perfecte plek om naartoe te gaan. Samen met een designer kun je een prachtig en uniek ontwerp maken voor jouw trouwkaarten. Naast trouwkaarten zijn andere kaarten natuurlijk net zo realiseerbaar.

winkel.jpg
DSCF7965.JPG

Vind het perfecte cadeau voor elke gelegenheid

Het perfecte cadeau vinden is vaak niet gemakkelijk. Gelukkig kun je bij ons terecht voor een uitgebreid assortiment aan geweldige unieke cadeaus. Zeker als je op zoek bent naar handgemaakte sieraden ben je bij ons aan het juiste adres. Bij ons krijg je niet alleen de beste kwaliteit, maar werk je ook mee aan een betere wereld. Dit komt doordat wij zoveel mogelijk werken met gerecycled zilver, goud en edelstenen. Ben je dus op zoek naar een manier om iemand te laten zien hoeveel diegene voor jou betekent, neem dan zeker contact met ons op. Samen met jou zullen wij kijken naar welk cadeau perfect past bij jouw situatie. Misschien geef je binnenkort wel een prachtige ketting of ring weg. Of misschien is het wel eens tijd om jezelf te belonen met een mooi handgemaakt sieraad. Ook in deze situatie willen wij jou graag helpen bij het vinden van het perfecte cadeau voor jezelf!

KORE-paper-flowers (16).jpg
0316-VeerIll-057 vierkant.jpg

Kom langs bij ons atelier in Delft

Wij zijn drie enthousiaste vakvrouwen die elke klant het perfecte product willen leveren. Dit doen wij door onze krachten te bundelen en iedereen zijn talenten te laten uitoefenen. Als je nieuwsgierig bent naar ons bedrijf, onze producten en ons, dan nodigen wij jou graag uit om eens langs te komen bij ons in het atelier in Delft. Van woensdag tot zaterdag zijn wij open en staan wij graag voor jou klaar om te kijken hoe we jou het best van dienst kunnen zijn. Wacht dus niet langer en neem contact met ons op. Dit kan je doen door ons te mailen of te bellen. We zien je graag verschijnen!

bottom of page