top of page

Cadeauwinkel Delft

Bij Steen Papier Schaar shop je uit een rijk aantal producten de leukste cadeaus. Wij zijn drie vrouwen die zelfgemaakte producten verkopen waar wij veel liefde en trots in verwerken. Met een cadeautje van ons kun je gegarandeerd iedereen verrassen! Wij zijn trots, omdat wij vanuit onze cadeauwinkel in Delft vele duurzame producten bieden.

DSCF7986.JPG
cadeaubon.png

Een lokaal en duurzaam cadeau van Steen Papier Schaar

In onze shop vind je cadeaus voor iedereen. Zo vind je bij ons met name duurzame woonaccessoires die met de hand gemaakt zijn. Heeft iemand net een nieuw huis gekocht, verras ze dan met onze vazen en bloempotten van keramiek! Onze potten zijn versiert met de hand en hebben daarom bijzondere patronen en motieven. Ook sieraden kun je bij ons kopen. Wij bieden kettingen, oorbellen en armbanden aan die uiteraard met de hand zijn gemaakt. Al onze producten zijn duurzaam en lokaal gemaakt, door bij ons een product te kopen ondersteun je de kleine lokale bedrijven in Nederland. 


Bij Steen Papier Schaar vind je een veelzijdig aanbod van werken, bijvoorbeeld posters voor aan de muur. Onze posters zijn zelf geverfd en verbeelden prachtige illustraties. Met name de natuur wordt afgebeeld op deze posters, zoals dieren en landschappen. Deze staan echt prachtig in iedere woon- of slaapkamer. Ook in deze posters komt het belang van duurzaamheid en ecologische leven goed naar voren, omdat Steen Papier Schaar zich hier graag voor inzet. De posters zijn verkrijgbaar in meerdere maten.

DSCF7963.JPG
DSCF7990.JPG

Handgemaakte kaarten bij cadeauwinkel Delft

Maak het bijzondere cadeau helemaal af door er een handgemaakte kaart bij te doen. Ook deze kaartjes ontwerpen wij zelf en kunnen je cadeautje nog specialer maken. Je kunt ook kiezen voor onze ansichtkaarten, om op te sturen naar meerdere naasten. Onze prints zijn origineel en hebben een eigen stijl die je niet terug zal vinden in een standaard kaartenwinkel. Kortom, bij onze cadeauwinkel in Delft kun je producten en kaartjes vinden die voor ieder bijzonder zijn. Loop gerust eens binnen in ons atelier in Delft en ontdek daar meer over onze werkzaamheden!

 

Wil je graag iets cadeau doen uit onze cadeauwinkel in Delft, maar weet je niet zo goed wat? Je kunt je dierbare ook zelf iets uit laten kiezen met onze handige giftcard. Je vraagt onze zelfontworpen cadeaukaarten aan via onze website en zet erbij hoeveel geld je erop wilt zetten. Vervolgens zullen wij de cadeaukaart naar jou of direct naar je vriend(in), familie of naaste verzenden! Ontzettend handig toch?

bottom of page