top of page

Conceptstore Delft

Iemand een echt uniek cadeau geven kan zoveel teweegbrengen. Een cadeautje dat met de hand gemaakt is heeft een sentimentele waarde die door niet veel producten kan worden nagebootst. Als deze handvaardigheid je aantrekt, kom dan eens langs bij Steen Papier Schaar! Wij zijn een conceptstore in Delft waar je de leukste en meest bijzondere cadeautjes kunt bestellen. Je kunt bij ons online bestellen of onze cadeauwinkel in Delft bezoeken.

ineke_blauw.jpg
tinnemia_1.jpg

Handgemaakte cadeaus met veel liefde

Wij, van Steen Papier Schaar, houden ontzettend veel van knutselen. We hebben er zelfs onze eigen zaak van gemaakt! Via onze webshop vind je een verzameling aan zelfgemaakte creaties van verschillende ontwerpers. Alles is handgemaakt. Geen van onze producten uit onze conceptstore in Delft zijn hetzelfde dat ze uniek maken. Daarom is het zo leuk om één van onze producten als cadeautje aan een dierbare te geven. Wij stoppen veel passie en liefde in onze ambacht en dat zie je er ook zeker in terug. Zo gebruiken wij ook duurzame materialen die lang meegaan zodat jij lang van onze bijzondere cadeaus kunt genieten. 

 

Vanuit ons atelier in Delft runnen wij de hele zaak. Hier vind je al onze producten en zie je bovendien hoe wij te werk gaan. Achter in onze winkel zit namelijk onze werkplaats. Steen Papier Schaar bestaat uit drie creatieve vrouwen die samen de mooiste werken maken. Wij zijn dan ook erg trots op onze werken en laten die met passie zien aan iedereen die geïnteresseerd is. Daarom vragen we je ook graag om eens onze conceptstore in Delft binnen te stappen en een praatje met ons te maken. Wij kunnen je natuurlijk ook helpen met het uitzoeken van het perfecte cadeautje voor een vriend(in) of familielid.

DSCF7958.JPG
Lies de Vooght ketting.jpg

Wat maken wij in onze conceptstore Delft?

In de webwinkel van Steen Papier Schaar zul je altijd iets nieuws ontdekken. Wij zijn constant bezig met het creëren van nieuwe producten en zullen deze dan ook blijven toevoegen aan onze bestaande collectie. Daarbij werken wij met verschillende merken die wij ook aanbieden op onze website. Deze makers bieden veelzijdige producten aan, van tassen en klokken tot aan bloemenvazen. Vrijwel alle creatieve uitingen komen terug op onze website. Onze collectie bestaat vooral uit duurzame woonaccessoires die je interieur een bijzondere uitstraling geven. 

 

We zouden het leuk vinden als je bij ons langs zou komen in de winkel! Stap gerust onze conceptstore in Delft binnen, wij geven je graag een rondleiding door ons atelier. 

bottom of page