top of page

Duurzame woonaccessoires

Elk huis heeft aankleding nodig om het echt een thuisgevoel te geven. Met woonaccessoires gaat dat heel gemakkelijk. Aan de hand van onze duurzame woonaccessoires kun je jouw huis omtoveren, zodat het perfect aansluit op jouw smaak en karakter. Als je net bent verhuisd of als je toe bent aan iets nieuws zijn nieuwe woonaccessoires een goed idee. Deze aankleding kan de uitstraling van je huis veranderen. Ga dus op zoek naar welke sfeer je wilt in jouw huis en wij helpen jou hier graag bij om dit te verwerkelijken. Je kunt bij ons terecht voor nieuwe inspiratie. 

 

Wij denken graag met je mee en wie weet kunnen wij samen van jouw huis een thuis maken. Hoe je hiermee kan beginnen? Inspiratie is key. Je kan kijken naar al eerder gemaakt werk of je kan in gesprek gaan met een expert bij ons die jou graag helpt om voor jou een perfect handgemaakt woonaccessoire te maken. Al nieuwsgierig? Dan kan je contact met ons opnemen via mail of door ons te bellen. We horen graag iets van je en kunnen niet wachten om voor jou aan de slag te gaan!

Veer illustratie
• Carry me home •.jpg

Maak kennis met ons team

Bij onze atelier in Delft ben je in de juiste handen. Met de vele talenten is er bijna niks te gek. Als eerst hebben wij Lies de Vooght. Lies is een expert op het gebied van sieraden. Haar vormgeving is strak en precies. Zoveel mogelijk van het door haar gebruikte materiaal is gerecycled. Als je een sieraad scoort die gemaakt is door Lies, dan heb je een sieraad dat erop gemaakt is om een leven lang mee te gaan. Als tweede deel uit het team hebben wij illustratie expert Veronique Baur. Veer gebruikt waterverf om natuurlijke illustraties te maken. Als je op zoek bent naar prachtige kaarten, dan is Veer de persoon om deze klus te geven. En last but not least is er nog Margo Weijer. Deze expert op het gebied van design is perfect in het creëren van de juiste sfeer. Dit wordt gedaan in de vorm van collages die eigen werk van haar tonen. Kortom een veelzijdig en compleet team. Ons team staat altijd klaar voor jou.

koba_3.jpg
margoweijercollage.jpg

Kleed jouw huis aan met de perfecte duurzame woonaccessoires

Maak jouw huis af met de perfecte duurzame woonaccessoires van Steen Papier Schaar. Van kussens tot vazen wij hebben een groot aanbod en maken alles zelf. Zoek je nog een nieuw schilderij of wil je kaarsen om jouw huis mee op te vrolijken? Bij ons is het allemaal te vinden. De opties zijn oneindig en we luisteren graag naar jouw wensen. Neem snel een kijkje of neem contact met ons op!

bottom of page